Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zaterdag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Wijnspijs wandeling

  zondag 4 maart doen wij mee aan de wijnspijs wandeling

  Arnhem bruist en bubbelt! Natuurlijk ken je het modekwartier met zijn enorme aanbod, de prachtige en spectaculaire natuurparken en de fijne restaurantjes op de gezellige pleinen. De ideale stad om te ontdekken tijdens een WijnSpijs Wandeling!

  Je bezoekt maar liefst 6 restaurants in deze creatieve modestad. Op zondagmiddag 4 maart wandel je vanaf 12:00 uur langs de beste horeca. Overal krijg je een zorgvuldig uitgezochte wijn spijs combinatie! Hoe fijn! De wandeling is zo’n 3 kilometer lang dus je kunt dat leuke winkeltje best even meepakken! WijnSpijs in gezellig Arnhem wordt heel fijn!

  Bekijk de website van Wijnspijs wandeling voor meer informatie!


  Pasen

  Op zondag eerste paasdag zijn wij geopend. 1 april serveren we een speciaal paasmenu. Op deze dag serveren wij de eerste asperges van het jaar! Een 5-gangen paasmenu voor 50 euro
  Reserveer nu een tafel voor eerste Paasdag!

  Koningsdag

  Op Koningsnacht 26 april 2018 zijn wij geopend. Tijdens Koningsdag (vrijdag 27 april) is 't Amusement gesloten.

  Moederdag

  Zondag 13 mei zijn wij speciaal geopend met een moederdagmenu

  Verwen je moeder met een 4-gangen  moederdagmenu voor €39,50
  en van ’t Amusement geeft alle moeders een speciaal presentje!
  Voor kinderen tot 12 jaar €25,-
  Reserveer nu een tafel voor Moederdag!


  Pinksteren

  Eerste Pinksterdag serveren we een heerlijk 5-gangen menu met o.a. Hollandse asperges en geitenbok
  Geitenbok is een reststroom van onze geitenkaas industrie, maar is als vleesproduct nog vrij onbekend in Nederland en dat is zonde, want het is vergelijkbaar met lamsvlees. Geiten worden in Nederland gehouden voor de melk, waar we geitenkaas van maken en daar zijn we dol op. Hierdoor komen er ook steeds meer mannetjes, want om melk te blijven produceren, moeten de vrouwtjes lammetjes krijgen, waarvan ongeveer de helft bokjes zijn. Mocht je dit vlees zelf willen bereiden, vraag dan bij een goede slager eens om geitenbokvlees. De coöperatie Bio Goat Meat zet geitenbokvlees op de kaart in Nederland en wil dit uiteindelijk ook in de schappen van de supermarkt krijgen.

  Omdat wij vinden dat dit mannenvlees vaker gegeten mag worden, zetten wij met Pinksteren geitenbok centraal op ons menu, gecombineerd met o.a. Hollandse asperges in een 5-gangen menu voor €50,-.

  Reserveer nu een tafel voor eerste Pinksterdag!


  Vaderdag

  Speciale vaderdag barbecue in onze binnentuin!

  Op zondag 17 juni steken we de culinaire barbecue in onze binnentuin aan voor alle vaders! Met huisgemaakte salades, hele vissen, garnalen, verschillende spiesen en steak zorgen we voor een echte mannenavond bij ’t Amusement.
  Voor €30,- per persoon en kinderen onder de 12 jaar voor €19,-

  Reserveer nu een tafel voor Vaderdag!


  0 0