fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Amusement-LAB

  Ons eerste Amusement-LAB was geweldig. De artistieke vrijheid om uit de restaurantkeuken te stappen en onze culinaire creativiteit de vrije loop te laten was zo’n mooie ervaring dat we dit vaker willen doen! Ook omdat we ontzettend fijne reacties van de aanwezigen hebben ontvangen.

  En wat is een beter moment dan Valentijn! Verras je date met een unieke avond uit. Een ervaring die jullie samen beleven en waarmee jullie absoluut meer herinneringen creëren dan tijdens een ‘gewoon’ etentje.

  Onze chefs stellen een unieke avond samen, waarbij de smaken van de liefde centraal staan. De avond kan je zien als een voorstelling, in plaats van slechts een diner. De enige manier om dat te ervaren is door erbij te zijn. Reserveer je ticket hieronder, er is slechts een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


  14 februari 2020

  Valentijnbij 't Amusement

  Valentijn is het moment om je samen met jouw geliefde lekker te laten verwennen. Bij ’t Amusement serveren we die dag een 7-gangen Valentijns menu inclusief romantisch aperitief voor €70,-. Deze avond staat geheel in het teken van de liefde en is absoluut een romantische avond uit!
  Er is een beperkt aantal vroegboek tickets beschikbaar. Wees er snel bij en bestel jouw tickets hieronder.

  Workshopsmacarons bakken

  Macarons worden sinds het eerste uur gebakken en geserveerd in ’t Amusement. Deze kleurrijke koekjes zijn heerlijk bij de koffie of een dessert, maar nog wel lastig om goed te maken! Het is een jaarlijkse traditie geworden om rond de feestdagen gezellige macaron-workshops te organiseren. Je leert de kneepjes van het vak en uiteraard mogen jouw eigen koekjes mee naar huis. Zo heb je gelijk iets lekkers voor bij de koffie of het dessert

  Reserveer jouw plek direct hieronder!


  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ’t Amusement!

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €35 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Bestel het boek!