fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  SundayFunday

  Op zondagen serveren we een speciaal verrassingsmenu. We trekken dan de koelkast leeg en koken met wat er over is van de rest van de week. Dit is niet alleen goed tegen voedselverspilling, maar wakkert ook de creativiteit van onze chefs nog eens lekker aan! Voor slechts €42,50 eet je deze avond een parade aan kleine gerechten. Je weet van tevoren niet precies hoeveel gangen je geserveerd krijgt, maar het is altijd genoeg. Het is steeds weer een grote verrassing en onze lievelingsavond, omdat het altijd heel goed uitpakt. Kom je het een keer proberen?

  Reserveer een tafeltje!


  Veelgesteldevragen

  Krijgen we van tevoren te horen wat er geserveerd wordt?

  Nee, we werken altijd met verrassingsmenu’s. Het ‘normale’ menu serveren we gedurende een aantal weken, maar op zondag weet je echt niet wat je kan verwachten. We bedenken het menu van de zondag op de dag zelf, op basis van de inhoud van onze koelkast.

  Kan je als vegetariër of veganist ook mee eten tijdens de Sunday Funday?

  Ja, maar we hebben daar wel een kanttekening bij. De Sunday Funday is in het leven geroepen om voedselverspilling tegen te gaan. Omdat we maandag en dinsdag gesloten zijn willen we op zondag zoveel mogelijk van de ingrediënten verbruiken die nog in de koelkast liggen, daarna moeten ze namelijk weg. Op andere dagen genieten we van de uitdaging om een gerecht vegetarisch of zelfs veganistisch te maken. Op zondag doen we dat niet. Dat komt omdat we dan wellicht iets nieuws moeten creëren en misschien zelfs een stuk vlees of vis weg moeten gooien. En dat schiet als je het ons vraagt het doel volledig voorbij. Het kan dus wel, het zou immers zonde zijn als bijvoorbeeld die ene vegetarische collega niet mee uit eten kan, maar we ontvangen je veel liever op een andere dag als je bepaalde dieetwensen hebt. We passen ons menu dan met liefde voor je aan.

  En op zondagen horen we eventuele aanpassingen die aan de gerechten gemaakt moeten worden ook graag van tevoren, in plaats van op de avond zelf.