fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van donderdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Welkom

  Over't Amusement

  't Amusement is het restaurant van chefkok Estée Strooker (31).

  Als 20-jarig meisje opende Estée in 2011 deze zaak nadat ze het programma Masterchef Nederland won. Nu, ruim 10 jaar later, zwaait zij nog steeds met veel plezier de scepter. Samen met haar super gedreven jonge team heet zij u van harte welkom!

  Reserveren uitsluitend via onze website. Voor reserveringen vanaf 10 personen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

  ‘t Amusement serveert creatieve gerechten in verschillende verrassingsmenu’s.

  Iedere maand is er een nieuw menu met gerechten uit het seizoen.

  3 gangen menu €39
  Een selectie van 3 hartige gerechten. Eventueel uit te breiden met een dessert, kaasgerecht of -plateau

  Beschikbaar op donderdag vrijdag zondag

  *vanaf november enkel op donderdag en zondag.

  Najaarsmenu van de chef
  en uitgebreide proeverij van de chef, met al het moois wat het seizoen nu te bieden heeft: €69 beschikbaar op donderdag vrijdag zaterdag en zondag.Bij ‘t Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong.

  Naast het in de watten leggen van gasten heeft ‘t Amusement namelijk ook een hoger doel; u als gast een klein beetje laten stilstaan bij de huidige voedselindustrie. Dit door een bewuste keuze te maken van ingrediënten uit het seizoen, alleen maar te werken met ‘het hele beest’, verantwoorde vis en een goede balans te zoeken tussen groente, vlees en vis. Zo wordt u optimaal creatief verrast door verschillende smaken met een verhaal!

   

  De wijnkaart bestaat uit een niet te uitgebreide keuze uit verschillende Europese wijnen. Je vindt hier veelal biodynamische en ook natuurwijnen op de kaart. Eerlijk, puur en smaakvol!

   

  ‘t Amusement bevindt zich aan de rand van de gezellige stad Arnhem, dichtbij de Rijnkade. Wellicht niet de eerste hoek die u zult bezoeken als u door de stad wandelt. Maar als u eenmaal binnen bent wordt u ontvangen in een warme en een tikje eigenzinnige entourage. ‘s Zomers kunt u ook heerlijk dineren in onze (door een tentzeil overdekte) binnentuin. Zo bent u even helemaal weg uit de drukte van de stad.

  Team ‘t Amusement

  Smaakvolproeven

  Estée en haar team maken van ieder bezoek een culinaire avond uit. Ook als je bijvoorbeeld geen vlees eet of geen alcohol drinkt. We kunnen met alle wensen rekening houden. 

  Een zakelijk bijeenkomst, een feestelijke avond of gewoon lekker een keer het huis uit; wij verzorgen het graag voor je.


  Stijlvolvieren

  Is er iemand jarig in uw gezelschap of heeft u iets bijzonders te vieren? Geef dit dan door bij uw reservering in ons restaurant! Dan zorgen wij voor een feestelijke verrassing bij het dessert. 

  Olesea bakt namelijk de mooiste taarten om dit te vieren.

  Daarnaast kunt u bij ons de avond stijlvol afsluiten met een mooie kop koffie of thee met onze huisgemaakte macarons en friandises in de vrolijkste kleuren en lekkere smaken!


  cadeaubon

  Koop eenvoudig een digitale cadeaubon voor 't Amusement

  Iemand verrassen met een culinair cadeau? U bestelt eenvoudig een cadeaubon voor ‘t Amusement via onze reserveringswidget. Wilt u liever een hardcopy cadeaubon per post ontvangen? Bestel deze dan via de website van Estée.

  Kerst bij 't Amusement

  Traditiegetrouw zijn we op Kerstavond 24 december geopend voor een all-inclusive chefsmenu. Een avond lang uitgebreid tafelen in Kerstsfeer. Reserveer snel, want vol = vol!

   Eerste- en Tweede Kerstdag zijn we gesloten. Toch genieten van een Amusementwaardig menu? Bestel dan de limited edition Amusement Thuis Kerstbox. 

  Ben je nog op zoek naar een leuk (relatie) geschenk? Denk eens aan een cadeaubon van 't Amusement! Of neem een kijkje bij de Culi Giftshop. We stellen ook graag een culinair pakket op maat voor je samen. 

  We respect your privacy.