fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van donderdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Bedrijfscatering& vergaderen


  Culinairvergaderen

  Combineer een vergadering op een unieke locatie in de natuur met een culinaire beleving. Frisse buitenlucht, veel daglicht, verse ingrediënten, een heerlijke lunch of diner en genoeg ruimte voor het team, zorgen voor een productieve bijeenkomst.

  Op zoek naar een plek in Arnhem of omgeving om in alle rust te kunnen vergaderen? Leg uw wensen bij ons neer en we ontzorgen jullie de gehele dag. Natuurlijk met een culinaire invulling op niveau, omdat het lichaam en de geest dat wel kan gebruiken als onderbreking van een productieve dag.

  We bieden diverse vergaderarrangementen aan. Deze zijn al te boeken vanaf €39,50 per persoon. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


  Cateringvoor uw bedrijf

  Heeft u zakelijk iets te vieren en bent u nog op zoek naar een culinaire invulling? Wij kunnen meedenken over het concept, de locatie, de invulling van de dag en uiteraard het menu. Maar als u slechts op zoek bent naar de culinaire bijdrage aan het succes van uw evenement, ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. We denken graag mee en laten de catering graag aansluiten bij uw concept (mits het past bij onze eigen visie en de waarden die we hanteren uiteraard).
  Neem gewoon eens contact met ons op voor een oriënterend gesprek. We maken graag een vrijblijvend voorstel op maat.