fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  EetwinkelSTROOM

  EetwinkelSTROOM

  Estée is ook eigenaresse van Eetwinkel STROOM in Arnhem. De plek voor als je geen zin hebt om te koken, maar wel behoefte aan een voedzame maaltijd. STROOM is er van ’s ochtends tot ’s avonds om te voorzien in jouw energiebehoefte. Ook hier wordt gewerkt met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Het liefst direct van de boer. Gemak dient de mens, daarom worden alle drankjes en maaltijden ook to-go aangeboden.Je kan uiteraard bij STROOM langs gaan, maar het is ook mogelijk om online te bestellen. Dan worden de maaltijden bij je thuis bezorgd. Ook voor gezonde catering ben je bij STROOM aan het juiste adres.

  Meer informatie over Eetwinkel STROOM


  Chefs Menu Fleur

  In september serveren we een kleurrijk chefsmenu waarbij eetbare bloemen als rode draad door het menu lopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van jonge bietjes met een gelei van roos of dumplings van Oost-Indische kers? Of als hoofdgerecht tamme eend gerookt op kamille? Meer verklappen we niet, we serveren immers een verrassingsmenu. 

  Onze overdekte binnentuin zorgt voor een droge, warme ambiance, waarmee we een fijne nazomer beleving zullen creëren. Weer of geen weer! Reserveer een tafel. 

  Liever thuis aan de slag met onze gerechten? Neem eens een kijkje bij de Culi Kit voor thuis. Met de speciale Amusement editie eet je thuis zoals bij ons in het restaurant.

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van al onze events & acties? Meld je dan aan voor onze Amusement mailing. 

  We respect your privacy.