Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Kerst

  Kerst

  met 't Amusement
  De feestdagen mogen in het teken staan van culinair genieten en samenzijn. Wij dragen daar graag ons (culinaire) steentje aan bij.

  Daarom hebben we dit jaar voor het eerst een Amusement Kerstpakket ontwikkeld. Dit pakket bevat alle componenten voor een geslaagd en uitgebreid 4-gangen diner. Voor particulieren is dit menu te bestellen via onze bestelwidget op de homepagina. Vooruit bestellen voor kerst is nu al mogelijk!


  Kerstpakket

  Bestel ons kerstmenu als kerstpakket en verwen uw werknemers. Dit uitgebreide diner is het perfecte kerstcadeau. Ook leuk als vervanger van de jaarlijkse kerstborrel. Wij maken samen koken op afstand mogelijk, zonder te veel gedoe.

  Indien gewenst kunnen we de pakketten personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van het bedrijf. Neem contact op voor een offerte op maat.


  CuliKit

  Kerstboom macarons bakken
  Onze Culi Kit is het leukste cadeautje per post! Deze kit bevat alle benodigdheden om zelf thuis feestelijke kerst macarons te bakken. De bijbehorende video tutorials zorgen ervoor dat het gegarandeerd zal lukken.

  Bestel de kerstboom Culi Kit macarons bakken hier!


  Ontvang onze updates

  Wees als eerste op de hoogte van nieuws & acties

  We respect your privacy.