fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Workshops

  macarons bakken
  We organiseren regelmatig workshops in ‘t Amusement. Één van onze specialiteiten is het bakken van macarons. We maken hartige macarons voor onze signature amuse en de alom bekende gekleurde zoete variant voor bij de koffie. De liefde voor dit koekje ontstond in Parijs en is sindsdien niet meer weg te denken uit onze keuken. Wekelijks verlaten er honderden onze oven. Wil je alle tips en tricks leren met je eigen gezelschap? Dat kan! De macaron-workshop is al te volgen vanaf minimaal 8 personen en kost slechts €65 p.p.

  Neem contact op via info@restaurant-amusement.nl om de mogelijkheden te bespreken.


  Chefs Menu Fleur

  In september serveren we een kleurrijk chefsmenu waarbij eetbare bloemen als rode draad door het menu lopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van jonge bietjes met een gelei van roos of dumplings van Oost-Indische kers? Of als hoofdgerecht tamme eend gerookt op kamille? Meer verklappen we niet, we serveren immers een verrassingsmenu. 

  Onze overdekte binnentuin zorgt voor een droge, warme ambiance, waarmee we een fijne nazomer beleving zullen creëren. Weer of geen weer! Reserveer een tafel. 

  Liever thuis aan de slag met onze gerechten? Neem eens een kijkje bij de Culi Kit voor thuis. Met de speciale Amusement editie eet je thuis zoals bij ons in het restaurant.

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van al onze events & acties? Meld je dan aan voor onze Amusement mailing. 

  We respect your privacy.